Probiotika VIVA

 

 

probiotika3

Sustav kakvoće u PROBIOTICI VIVI usmjeren je dobivanju pouzdanih, kvalitetnih proizvoda. To postižemo provjerenim i učinkovitim poslovnim procesima, počevši od razvoja proizvoda, preko ocjene i odabira dobavljača sirovina i pakovnih materijala, do same proizvodnje, kontrole kakvoće i skladištenja te isporuke gotovih proizvoda i sustavnog praćenja reklamacija.

 

probiotikaViva nagrade

Pioniri smo u razvijanju i primjeni tekućih terapijskih probiotičkih proizvoda na EKO kravljem mlijeku i sojinom mlijeku ( EKO proizvod ) i EKO sokovima od mrkve, cikle, kupine i naranče.

 

 

Proizvodnja

Nakon višegodišnjeg rada i iskustva na stvaranju i razvijanju novih tekućih probiotičkih dijetetskih proizvoda s terapijskom vrijednošću, "PROBIOTIKA VIVA"  započela je svoju vlastitu proizvodnju. 

Istraživačkim strpljivim radom na osjetljivim probiotičkim kulturama stvoreni su jedinstveni proizvodi nove generacije. Otkrili smo način na koji se maksimalno koriste terapijske vrijednosti naših probiotičkih proizvoda. Proizvodnja se odvija u primjerenom prostoru (specijaliziranom laboratoriju) koji zadovoljava sve norme dobre proizvođačke prakse.

INFORMACIJE i  na tel.01/5621 227, mob.tel.095 5251 997, pon-petak od 9 - 18h, subota 9 - 14h, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 


Naš je cilj stvarati i razvijati probiotičke proizvode s maksimalnom učinkovitošću u malim vrijednim serijama i na taj način vrlo prepoznatljive na našem tržištu. 


Što proizvodimo

Acidoverus® i Bifidoverus® probiotički dijetetski pripravci na kravljem i sojinom mlijeku (EKO proizvod) su nosioci znaka Hrvatske kvalitete.Acidoveus mrkva i naranča, Bifidoverus cikla i kupina su EKO proizvodi.

Informacije o djelovanju naših probiotičkih pripravaka na određene bolesti i tegobe potražite na našoj web stranici !

 

Mišljenje liječnika

Bifidoverus® preporučam kod akutne dijareje kod djece, za jačanje imuniteta dojenčadi i djece koja nisu hranjena na majčinom mlijeku, jačanju imuniteta i zaštita trudnica i dojilja.Dr. Irena Glad, pedijatar

 

 

 

 

Molimo unesite podatke koje ste dobili e-mailom prilikom registracije


Zaboravili ste lozinku? |  Zaboravili ste korisničko ime?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×